18/3/20

Llevam microplàstics a la platja de Cavalleria

El passat dijous 5 de març, els fillets i filletes de sa classe de ses ones de la mar i de sa classe dels avions vam fer una sortida amb autobús fins a la platja de Cavalleria, on vam poder descobrir com són els microplàstics que la mar treu a l’arena, degut a la mala acció de les persones, que aboquen fems al mar.Després, i amb l’ajuda d’en Carlos, el president de l’associació Per la mar viva, vam recollir microplàstics i tots i totes ens en vam emportar una mostra a casa.
Amb aquesta idea s’anima a les persones a què en lloc d'emportar-se arena, copinyes o pedres de la platja s'emportin microplàstics! D'aquesta manera evitarem que els que han desembarcat a la platja tornin entrar a la mar evitant així la possibilitat que cap espècie marina se'ls pugui menjar.


Per la mar viva és una petita associació, fundada el 8 de novembre de 2017, després d'anys d'investigació i observació de la quantitat de plàstics que acaba en el port de Ciutadella i al litoral menorquí. El seu fundador, Carlos Salord, s'ha mobilitzat per promoure aquesta organització sense ànim de lucre després d'anys veient la indiferència per canviar la situació.

Per la Mar Viva, té l'objectiu de conscienciar les administracions públiques, empreses, organitzacions privades, col·lectius i persones físiques per reduir qualsevol abocament d'escombraries a les aigües de Menorca a través d'una excel·lent gestió dels residus i contribuir així a la reducció dels plàstics trobats al mar i el litoral costaner.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.