28/11/16

Dia per a l'eliminació de la violència contra les dones

En el que va d'any, 40 dones han estat assassinades per les seves parelles o ex parelles al nostre país. La violència de gènere és un problema que persisteix a nivell global: l'OMS estima que una de cada tres dones al món ha sofert violència física o sexual. Però a més, hem de recalcar que la violència contra la dona també es manifesta d'altres maneres: amb la tracta de dones i filletes amb finalitats d'explotació sexual o a través de la mutilació genital femenina. És necessari prendre consciència de tota aquesta situació que ens envolta. Per això, el 25 de novembre vam celebrar el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Una jornada per reflexionar...


A la nostra escola hem tractat aquesta problemàtica amb els grups de 5è i 6è. Amb la resta d’infants hem considerat més adequat, per la seva edat, xerrar sobre l’equitat de gènere ja que és la base per acabar amb la violència contra les dones.

A la porta de l'entrada del centre, infants de diferents edats i mestres, hem deixat l’empremta lila de les nostres mans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.