6/11/16

Cimera del Clima a Marrakech

Presentada com la cimera de l'acció, la XXII Conferència de les Parts (COP22) de la Convenció Marc de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (CMNUCC) que es celebrarà a la ciutat marroquina de Marrakech, ve a impulsar iniciatives concretes contra l'escalfament global.



La Cimera del Clima de París va decidir què és el que s’ha de fer i l'objectiu a aconseguirUn any després, la cita climàtica de Marrakech, que es durà a terme entre el 7 i 18 de novembre, té la tasca de fixar com s'ha de fer


Serà una cita important perquè apareguin instruments concrets i perquè els països es comprometin amb fets i no paraules en la seva lluita contra el canvi climàtic.

Què hem d'esperar de la COP22 de Marrakech:
  • Que s'estableixin directrius més clares per a aquest nou acord global, ja que falten regles i instruments que articulin els Objectius de París.
  • Que es fomenti la col·laboració entre parts, tant públiques com privades, ja que aquestes poden servir de catalitzador.
  • Que s'impulsi el diàleg més enllà de l'establert a curt termini, per constatar que l'Acord de París suposa veritablement un punt d'inflexió en la lluita contra el canvi climàtic.



I què podem fer noltros com a persones particulars davant aquesta Cimera  de Marrakech?
Hem d'exigir als nostres líders polítics que rendeixin comptes de les seves actuacions encaminades a complir aquests compromisos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.