24/11/15

El canvi climàtic a la nostra escola

Al llarg d’aquest curs i el proper, durem a terme diferents activitats relacionades amb el canvi climàtic. Treballarem aquest tema juntament amb la resta de centres de Menorca que formen la “Xarxa de Centres Educatius Cooperants”. El treball que realitzem ens servirà per enviar-lo a l’escola amiga Oscar Maradiaga de Nicaragua que també estan estudiant el canvi climàtic.
L’objectiu general que ens hem proposat tots els centres de la Xarxa és:
“Prendre consciència de les causes i conseqüències del canvi climàtic per promoure actituds i accions urgents per transformar el món en un lloc habitable i sostenible per a tothom.”
El canvi climàtic que vivim actualment preocupa de manera especial perquè sobrepassa la capacitat natural i humana d’adaptació als seus efectes. Per tant, lluitar contra el canvi climàtic és una obligació mundial.
El proper desembre es celebrara a Paris la conferència mundial sobre el canvi climàtic (COP 21). Per tot el món la gent s'està mobilitzant per preparar la marxa ciutadana mundial pel clima abans del començament de la cimera, per demostrar als polítics i als lobbys dels combustibles fòssils la  preocupació per al futur de les comunitats humanes i del planeta.
A Menorca la Marxa es realitzarà el diumenge 29 de novembre des de la plaça de la catedral a Ciutadella fins ell  parc solar de Son Salomó.
Aprofitam per convidar-vos a participar-hi. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.