22/9/12

Presentació


 La nostra intenció és promoure valors i actituds relacionats amb la solidaritat i treballar per fomentar un coneixement crític de la realitat que permeti als infants ser part del canvi social necessari per construir un món més just. Tractam el desenvolupament de valors com la pau, la justícia social, la responsabilitat, el compromís, la solidaritat, el respecte, la cooperació,...

El nostre centre està adherit a la Xarxa de Centres Educatius Cooperants, una iniciativa del Fons Menorquí de Cooperació que aglutina centres educatius de l’illa compromesos amb el món. Estam agermanats amb l'escola de Nicaragua "Oscar Maradiaga Matamoros" del municipi de Telpaneca que es troba en el departament de Madriz.


Durant 6 anys hem estat dins el programa de Centres Educatius Ecoambientals i a partir d'aquest curs 2012-13 continuarem treballant per a la conservació i el respecte del medi ambient, sense estar dins aquest programa de la Conselleria.
Pretenem avançar cap a un model de desenvolupament més sostenible i respectuós amb el medi. Per açò tractam diversidad d'aspectes com la separació de residus, el reciclatge, l'estalvi d'electricitat, els berenars sans i amb zero residus, l'hort escolar ecològic, la cura del jardí,... 


 

 
Educació per al Desenvolupament i la Ciutadania Global segons Intered, és un procés socio-educatiu continuat que promou una ciutadania global crítica, responsable i compromesa, a nivell personal i col·lectiu, amb la transformació de la realitat local i global per construir un món més just, més equitatiu i més respectuós amb la diversitat i amb el medi ambient, en el que totes les persones podem desenvolupar-nos de manera lliure i satisfactòria.
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.